Advent Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

Náhradní díly do notebooků Advent.

LCD OBRAZOVKY, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

ADVENT

Advent nepatří k výrobcům, kteří by měli na našem trhu tak dobré jméno jako ve své domovské zemi, Velké Británii. Zde jsou známí především jako prodejci různých počítačových produktů, počínaje naprostou klasikou, tedy adaptéry nebo noteboo...

Náhradní díly do notebooků Advent.

LCD OBRAZOVKY, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

ADVENT

Advent nepatří k výrobcům, kteří by měli na našem trhu tak dobré jméno jako ve své domovské zemi, Velké Británii. Zde jsou známí především jako prodejci různých počítačových produktů, počínaje naprostou klasikou, tedy adaptéry nebo notebooky. Nabídka však zahrnuje i klasické stolní počítače nebo periferní zařízení, jako jsou displeje LCD - displej monitoru, na který se právě díváte. Totéž platí pro webové kamery, myši, klávesnice a další příslušenství pro klasické počítače a notebooky. Všechna tato zařízení doplňují tablety.

POD SOUKROMOU ZNAČKOU

Velmi zajímavou vlastností Adventu je, že spolupracuje se špičkovými výrobci počítačů, jako jsou Lenovo, Dell, HP, ale také Acer a Toshiba. Díky tomuto úzkému vztahu může společnost Advent nabízet produkty pod svou vlastní značkou, aniž by tím byla ohrožena kvalita nebo spolehlivost nabízených produktů - ideálním příkladem jsou napájecí zdroje. Samozřejmostí je také poprodejní servis, a to jak během záruční doby, tak po ní.

ŠIROKÝ SORTIMENT NÁHRADNÍCH DÍLŮ

Díky svým vazbám na některé výrobce může společnost Advent tyto náhradní díly nabízet i na celosvětovém trhu s počítači. Ty jsou logicky propojeny s obecnou nabídkou. Společnost je v současné době zastoupena v mnoha evropských zemích, a to jak prostřednictvím distributorů, tak prostřednictvím mnoha servisních středisek, která výrobky Advent nejen prodávají, ale samozřejmě je také používají k opravám a výměnám. Ideálním příkladem jsou baterie, například pro notebooky. Zahrnují však také nabíječky a další příslušenství. I u výrobků v tomto segmentu se společnost pyšní prvotřídní kvalitou zboží dodávaného v rámci výrobního procesu.

Pokračovat