Apple Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

Náhradní díly do notebooků Apple.

OBRAZOVKY, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

APPLE

Dnes společnost s prostým a jasným názvem Apple, ale v minulosti společnost s názvem Apple Computer Inc. Od svého vzniku je spojena s jedním ze tří zakladatelů, Stevenem Paulem Jobsem. Spolu s ním se na vzniku společnosti podíleli Stephen Wozniak...

Náhradní díly do notebooků Apple.

OBRAZOVKY, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

APPLE

Dnes společnost s prostým a jasným názvem Apple, ale v minulosti společnost s názvem Apple Computer Inc. Od svého vzniku je spojena s jedním ze tří zakladatelů, Stevenem Paulem Jobsem. Spolu s ním se na vzniku společnosti podíleli Stephen Wozniak a Ronald Wayne. K založení došlo v roce 1976 a dnes se společnost může pochlubit zhruba 450 pobočkami, mezi něž ještě nepatří Apple Store. Celkový počet současných zaměstnanců se blíží hranici 100 000, čímž se blíží například konkurenční společnosti Acer.

INOVATIVNÍ PRODUKTY OD SAMÉHO POČÁTKU

Vývoj společnosti lze sledovat ve dvou vývojových větvích. První z nich byly především osobní počítače, které se snažily konkurovat operačnímu systému Windows. Této koncepci se společnost věnuje i nadále, ale současný sortiment zahrnuje řadu dalších produktů. Nejznámějším je jistě Apple iPhone, zejména současná nejvyšší řada Apple iPhone 6, která nabízí například kvalitní LCD displej - displej je zkrátka to nejdůležitější.

Cesta společnosti však vedla přes různé zdroje také k tabletům, konkrétně k produktu Apple iPad, respektive Apple iPad mini. Všechny tyto produkty doplňují MP3 přehrávače známé jako iPod. Ty jsou určeny především pro výdrž, a proto jsou k dispozici kvalitní baterie - akumulátory a také nabíječky.

JEDINEČNÝ KONCEPT A PŘÍSTUP

To, co společnost odlišuje od konkurence, je především její jedinečný a často inovativní přístup. Ten zahrnuje vlastní operační systém iOS, kvalitní grafické adaptéry a také software pro přehrávání a organizaci hudby iTunes a balík pro tvorbu hudby iLife. Apple se však odlišuje také kvalitou svých výrobků a příslušenství, jako jsou například klávesnice, které patří k nejlepším na současném trhu. To se odráží i v ceně, která se podle oficiálních stránek apple.cz pohybuje spíše ve vyšším cenovém segmentu. Totéž platí i při hledání náhradních dílů.

Pokračovat