BenQ Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY K NOTEBOOKŮM BENQBenq

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

BENQ

Společnost s názvem BenQ jistě není třeba uživatelům počítačů, spotřební a komunikační techniky představovat - je stejně známá jako Acer. Jedná se o společnost, která byla založena poměrně nedávno, v roce 2007. V souvislosti s názvem je třeba do...

NÁHRADNÍ DÍLY K NOTEBOOKŮM BENQBenq

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

BENQ

Společnost s názvem BenQ jistě není třeba uživatelům počítačů, spotřební a komunikační techniky představovat - je stejně známá jako Acer. Jedná se o společnost, která byla založena poměrně nedávno, v roce 2007. V souvislosti s názvem je třeba dodat, že BenQ je tchajwanská společnost, která byla založena jinou společností, a to Qisda. Právě tato společnost používala název i v minulosti, kdy vyráběla například baterie - akumulátory a s nimi spojené nabíječky. A i když se původ společnosti může zdát komplikovaný, nabídka produktů je v tomto ohledu jednoduchá a jasná.

OD SPECIFICKÝCH VÝROBKŮ AŽ PO NÁHRADNÍ DÍLY

Pokud jde o nabídku, určitě stojí za to začít nejoblíbenějšími možnostmi, které společnost přináší na světový trh. To se týká například fotoaparátů - jedním z vlajkových modelů je BenQ G1. Pozadu nezůstávají ani projektory BenQ a další zobrazovací adaptéry, které lze využít v soukromé, veřejné a dokonce i vzdělávací sféře. Akční kamera BenQ SP2 je důkazem odhodlání společnosti konkurovat.

Vrátíme-li se do tradiční sféry, je třeba říci, že nosným pilířem nabídky jsou všechny LCD displeje - displeje pro notebooky, počítače a mobilní telefony, kterými se pyšní například mobilní telefon BenQ f5 nebo monitor BenQ pro stolní počítače. Jsou to ale také plazmové televizory, tiskárny, hudební přehrávače nebo notebooky a netbooky a související náhradní díly či klávesnice.

SIEMENS A QISDA

V současné době se však nejedná pouze o samostatnou divizi, jak ukazují samotné výrobky, společnost se neustále vyvíjí. Příkladem může být jak mateřská společnost Qisda, která se zaměřuje na vývoj elektroniky, například napájecích zdrojů, tak mobilní divize Siemens, kterou BenQ koupil v roce 2005.

Pokračovat