Dell Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY DELL

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.Dell

DELL

Společnost Dell, plným názvem Dell Inc., jistě není třeba uživatelům počítačů nijak zvlášť představovat. Jedná se o stabilní a dobře známou společnost, která působí po celém světě. Byla založena 4. listopadu 1984 v Texasu. Od samého počátku byl...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY DELL

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.Dell

DELL

Společnost Dell, plným názvem Dell Inc., jistě není třeba uživatelům počítačů nijak zvlášť představovat. Jedná se o stabilní a dobře známou společnost, která působí po celém světě. Byla založena 4. listopadu 1984 v Texasu. Od samého počátku byl samozřejmě spojen s počítačovým segmentem. Nejprve v souvislosti s klasickými počítači, k nimž patřily i kvalitní napájecí zdroje nebo klávesnice, později to byly notebooky Dell a nyní společnost boduje ve světě chytrých telefonů. I zde využívá své zkušenosti s LCD displeji - displeje v mobilních telefonech jsou zkrátka základ.

CELOSVĚTOVÉ ZASTOUPENÍ

Pravděpodobně neexistuje země, ve které by společnost neměla zastoupení. Najdeme ji samozřejmě i zde pod hlavičkou Dell.cz. Výrobky tak můžeme najít jak v segmentu nového zboží, tak v segmentu použitého zboží (kam patří repasované notebooky Dell) nebo v divizi, jako jsou náhradní díly. Současný počet zaměstnanců společnosti Dell se blíží 110 000, což z ní dělá podobného giganta, jako je Acer.

ŠIROKÝ SORTIMENT VÝROBKŮ

Začneme-li nejčastěji používanými produkty, které společnost dodává na trh, není pochyb o tom, že se jedná o notebooky. V tomto ohledu byly jistě proslulé modely Dell Inspiron nebo Dell Latitude, které měly mimo jiné špičkové baterie - akumulátory. Společnost má však své místo i ve světě netbooků, tiskáren, periferií a skenerů, ale také adaptérů. Výše zmíněné chytré telefony nebo televizory jsou však pro Dell také relativně novým územím. Nabízí však také profesionální serverová nebo elektronická paměťová řešení.

Kromě kompletních výrobků dodává také širokou škálu náhradních dílů, které využívá servisní služba Dell, jež má zastoupení na desítkách míst v naší zemi. Nabídka náhradních dílů však zahrnuje i repasované počítače Dell, takže na našem trhu lze najít i starší přístroje, které stále spolehlivě fungují - například bez neustálé potřeby nabíječky. A to je dokonalý příklad kvality této značky.

Pokračovat