HP Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY HPHP

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

HP

Bill Hewlett a Dave Packard založili společnost Hewlett-Packard Company v roce 1939. A její velký úspěch předznamenala jedna z prvních velkých zakázek, a to pro nikoho jiného než studio Walt Disney.

Až do 90. let 20. století vyráběla elektronické p...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY HPHP

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

HP

Bill Hewlett a Dave Packard založili společnost Hewlett-Packard Company v roce 1939. A její velký úspěch předznamenala jedna z prvních velkých zakázek, a to pro nikoho jiného než studio Walt Disney.

Až do 90. let 20. století vyráběla elektronické produkty bez zvláštního zaměření na zemědělství nebo průmysl. Postupně začal výrobce HP expandovat na evropské a asijské trhy a v roce 1966 vstoupil také do počítačového průmyslu. A již v roce 1970 renomovaný časopis Wired uznal HP za první společnost, která začala masově vyrábět osobní počítače.

Dnes je společnost HP jedním z předních světových výrobců a zpracovatelů počítačů, notebooků a elektroniky. Nabízí komplexní a cenově dostupná IT řešení pro domácnosti a firmy všech velikostí.

NÁHRADNÍ DÍLY HP

Přestože jsou notebooky HP proslulé svou kvalitou, stane se, že se některá součást našeho notebooku porouchá a je třeba ji vyměnit, aby zařízení zůstalo funkční. Nemusíte svůj notebook hned vyhazovat, stačí si pořídit správný náhradní díl HP a váš notebook bude opět fungovat jako nový. Široká nabídka náhradních dílů HP zahrnuje vše od klávesnic přes displeje až po nabíječky a baterie. A všechny originální náhradní díly HP můžete zakoupit za přijatelné ceny - podívejte se!

LCD DISPLEJE HP

Pokud vám radost z notebooku HP kazí prasklý displej nebo vadné pixely, nemusíte hned shánět nový. Stačí displej vyměnit! Náhradní displeje HP jsou k dispozici ve všech velikostech obrazovek a také v matném a lesklém provedení. Stačí si v nabídce vybrat model a typ notebooku a zobrazí se vám nabídka náhradních displejů HP speciálně pro váš počítač. Neriskujte poškození počítače instalací neoriginálních náhradních dílů a raději si zde pořiďte originální náhradní displej HP za slušnou cenu a s dvouletou zárukou!

Tip: Naše servisní středisko vám displej vymění na místě. Za pouhých 300 Kč a s dvouletou zárukou!

NÁHRADNÍ KLÁVESNICE HP

Často a intenzivně používaná klávesnice je nejčastěji vystavena ručnímu poškození. Pokud i vás trápí chybějící nebo poškozená písmena, pořiďte si náhradní klávesnici HP a užívejte si svůj notebook opět naplno. Náhradní klávesnice HP lze zakoupit pro všechny modely notebooků HP a za přijatelné ceny!

NÁHRADNÍ BATERIE A NABÍJEČKY HP

Nevydrží váš notebook dlouho bez napájení? Pak je čas pořídit si náhradní baterii HP. Náhradní baterie HP opět zprovozní váš notebook jako hodinky, ale oceníte ji i v případě, že musíte s notebookem pracovat delší dobu bez zdroje energie - náhradní nabitá baterie se vždycky hodí, že? Náhradní nabíječku HP budete potřebovat také jako náhradu za již nefunkční adaptér, nebo abyste ji nemuseli nosit stále s sebou. Vyberte si z nabídky náhradních adaptérů HP a usnadněte si život!

Pokračovat