Gateway Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY GATEWAYGateway

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

GATEWAY

Ačkoli je společnost Gateway ryze americkou společností, neznamená to, že se zaměřuje pouze na tento trh, kam dodává adaptéry, napájecí zdroje nebo počítačové komponenty. Logicky pokrývá sever i jih tohoto kontinentu, ale má také několik pobo...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY GATEWAYGateway

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

GATEWAY

Ačkoli je společnost Gateway ryze americkou společností, neznamená to, že se zaměřuje pouze na tento trh, kam dodává adaptéry, napájecí zdroje nebo počítačové komponenty. Logicky pokrývá sever i jih tohoto kontinentu, ale má také několik poboček v Asii, Čínu nevyjímaje. Kvalitu jejích služeb zajišťuje i určitá tradice, neboť samotná společnost byla založena v roce 1985 - již tehdy vyráběla například první klávesnice. Za několik let vývoje se společnost stala jednou z nejznámějších technologických značek. Je to i zásluha zakladatele Teda Waitta, který dokázal realizovat všechny své vize.

SPOLEČNOST ZÍSKALA ŘADU OCENĚNÍ

O tom, že se společnost Gateway skutečně může pochlubit mnoha pozitivy, svědčí i několik ocenění, která společnost získala. Nejcennější z nich je jistě to z roku 1991, kdy za své produkty získala národní ocenění. Vývoj však šel neustále kupředu, a tak jedním z úspěchů bylo i její uvedení na burzu. Konkrétně na newyorskou burzu cenných papírů - to bylo v roce 1997.

SPOLUPRÁCE SE SPOLEČNOSTÍ ACER

Klíčovou zakázkou pro celou společnost Gateway byla jistě dohoda o spolupráci se značkou eMachines a později s celou společností Acer, která rovněž používala špičkové baterie - akumulátory. Díky tomu se tento výrobce stal jedním z lídrů v oblasti výpočetní techniky, jehož komponenty se používaly v noteboocích Acer, ale také v mnoha dalších výrobcích, například v LCD displejích - nejrozšířenějších displejích. Současné údaje ukazují, že společnost Gateway tvoří spolu se společností Acer třetí největší počítačovou společnost na světě. Výrobky, na které se zaměřují, jsou především počítače, notebooky, nabíječky a samozřejmě zobrazovací technika v podobě monitorů a také náhradní díly.

Pokračovat