Asus Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

Náhradní díly do notebooků Asus. Asus náhradní díly

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ

Tchajwanský nadnárodní výrobce počítačů a spotřební elektroniky ASUS, celým názvem ASUSTeK Computer Incorporated, vstoupil na trh v roce 1989. Nedlouho po svém založení se společnost ASUS stala jedním z nejvýznamnějších světových výrobců, kterým je ...

Náhradní díly do notebooků Asus. Asus náhradní díly

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ

Tchajwanský nadnárodní výrobce počítačů a spotřební elektroniky ASUS, celým názvem ASUSTeK Computer Incorporated, vstoupil na trh v roce 1989. Nedlouho po svém založení se společnost ASUS stala jedním z nejvýznamnějších světových výrobců, kterým je dodnes.

Společnost ASUS se od svého založení drží svého kréda: Inspirující inovace - neustálé zlepšování. Reagovat na nejnovější potřeby uživatelů, neustále přicházet s novými nápady a trendy nejen sledovat, ale i určovat. Jedním z příkladů je revoluční koncept kompaktních a lehkých mini notebooků, který ASUS uvedl na trh jako první výrobce.

NÁHRADNÍ DÍLY ASUS

I přes špičkovou kvalitu produktů ASUS se občas stane, že je třeba vyměnit displej, baterii nebo jiný náhradní díl. Místo levných neoriginálních dílů si vyberte značkové náhradní díly ASUS, aby vám zařízení i nadále bezchybně sloužilo. Dokonce i náhradní díly značky ASUS lze zakoupit za rozumnou cenu - přesvědčte se sami!

LCD DISPLEJE ASUS

Hledáte náhradní displej pro svůj notebook ASUS? Už vás nebaví sledovat videa kvůli vadným pixelům nebo škrábancům? Nabízíme velký výběr náhradních displejů ASUS pro mnoho zařízení - stačí vybrat model notebooku, pro který hledáte náhradní displej. Můžete si vybrat z lesklých a matných variant a na všechny náhradní LCD displeje ASUS se vztahuje dvouletá záruka.

Tip: Naše servisní středisko vám displej vymění na místě. Za pouhých 300 Kč a s dvouletou zárukou!

VÝMĚNA KLÁVESNICE ASUS

Trápí vás nedostatek písmen ve vašem jinak plně funkčním notebooku ASUS? Nenechte svůj notebook déle omezovat a pořiďte si náhradní klávesnici ASUS. Náhradní klávesnice značky ASUS můžete získat pro všechny řady notebooků - stačí zadat svůj model! Stejně jako na všechny náhradní díly ASUS se i na klávesnice ASUS vztahuje dvouletá záruka.

NÁHRADNÍ BATERIE A NABÍJEČKY ASUS

Přestože notebooky ASUS patří k tomu nejlepšímu, co lze na trhu sehnat, baterie a adaptéry ASUS jsou náhradní díly, které potřebujete nejčastěji. Proto zde najdete široký výběr baterií a nabíječek ASUS, které zajistí bezproblémový chod vašeho notebooku. Pořiďte si nabíječky značky ASUS a originální náhradní baterie ASUS za dobré ceny a ve špičkové kvalitě.

Pokračovat