Samsung Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY SAMSUNGSamsung

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

SAMSUNG

Třetí největší konglomerát na světě a největší společnost v Jižní Koreji. To je společnost Samsung, která je nyní známá především jako výrobce elektroniky - podobně jako Acer. Nejznámější jsou samozřejmě mobilní telefony, například Samsung Ga...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY SAMSUNGSamsung

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

SAMSUNG

Třetí největší konglomerát na světě a největší společnost v Jižní Koreji. To je společnost Samsung, která je nyní známá především jako výrobce elektroniky - podobně jako Acer. Nejznámější jsou samozřejmě mobilní telefony, například Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3 a Samsung Galaxy S5. Používají špičkové LCD displeje - tedy displeje, na které se můžete spolehnout. Zajímavé je, že telefony nejsou jedinou klíčovou oblastí. Každopádně stojí za to představit také odnož s názvem Samsung Heavy Industries, která je jedním z největších stavitelů lodí současnosti. Odtud také pocházejí peníze.

ZAČALO TO V ROCE 1938.

Je až s podivem, co všechno dokázala společnost, která byla založena v roce 1938 jako relativně malá firma, která později začala vyrábět cukr nebo nabízet služby v segmentu pojišťovnictví. Zásadní zlom nastal, myslím, v roce 1983, kdy společnost vyrobila svůj první počítačový čip a grafické adaptéry, a od té doby bylo téměř jasné, co bude jedním z jejích směrů. Dnes už to tedy nejsou jen telefony Samsung, ale také tablety, klávesnice, ale i televizory a další elektronika, kterou máme v domácnostech.

BOJ S KONKURENCÍ

Přestože je společnost považována za celosvětového lídra na trhu a je přítomna téměř ve všech zemích Asie, USA a Evropy, stále bojuje s konkurencí. Přestože nedávno předstihla giganta Sony, stále dohání například vizionářský Apple. Konkuruje především svým inovativním přístupem a kvalitou svých výrobků, která se projevuje jak v konečných produktech, tak v náhradních dílech, které jsou pro ně speciálně navrženy. Pozitivním aspektem jsou baterie, které vydrží několik dní bez nutnosti nabíjení. Ty jsou samozřejmě také klíčovou součástí trhu s telefony, tablety a elektronikou.

Pokračovat