Sony Vaio Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY SONY-VAIOSony-Vaio

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

SONY VAIO

Jak již název napovídá, Sony VAIO je odnoží obří elektronické společnosti (stejně jako Acer), konkrétně Sony. Ačkoli je společnost nyní známá pod tímto názvem, její skutečný název je Vaio Corporation. Společnost je z hlediska své historie...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY SONY-VAIOSony-Vaio

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

SONY VAIO

Jak již název napovídá, Sony VAIO je odnoží obří elektronické společnosti (stejně jako Acer), konkrétně Sony. Ačkoli je společnost nyní známá pod tímto názvem, její skutečný název je Vaio Corporation. Společnost je z hlediska své historie poměrně mladá, byla založena v roce 1996 jako odnož společnosti Sony, která však ve společnosti drží pouze 5% podíl.

KLÍČOVÉ PRODUKTY A JEJICH VÝVOJ

Vždy existoval pouze jeden hlavní produkt, notebook Sony VAIO, který je vybaven kvalitním LCD displejem - displejem, který se používá dodnes. Později se však celkový přístup společnosti změnil a postupně se rozšířil z oblasti notebooků i do dalších oblastí, a to nejen o grafické adaptéry a napájecí zdroje. Jedná se především o mobilní zařízení, která jsou v současné době hojně využívána po celém světě. Počítačový byznys však zcela neopustila. Dnes si je můžete koupit v podobě populárních modelů, jako je Sony VAIO FIT 15E nebo Sony VAIO PRO13, zejména v Japonsku. Kromě toho však společnost zůstává strategickým dodavatelem například v oblasti náhradních dílů, od větších komponent až po drobnosti, jako jsou klávesnice.

ŘEŠENÍ NA MÍRU SOUVISEJÍCÍ S OPERAČNÍM SYSTÉMEM

Nešlo však jen o kvalitní a jedinečné stroje z hlediska technických parametrů, notebooky Sony VAIO vynikaly také vlastním multimediálním centrem, které bylo propojeno i se stolními počítači. To logicky umožňovalo využívat vlastní řešení a nástroje především pro zábavu, ale i pro každodenní činnosti. Kvalitu ovlivňovaly také kvalitní baterie - takové, které udrží provoz po mnoho hodin bez nabíječky. Nejnovější notebooky jsou však dodávány výhradně s operačním systémem Windows - s označením 8.

Pokračovat