MSI Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY MSIMSI

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

MSI

Společnost označovanou jako MSI není třeba těm, kteří se pohybují v počítačovém průmyslu, představovat. Jedná se o společnost, jejíž počátky sahají až do Číny a její přesný název zní Micro-Star International. Společnost je výrobcem počítačového h...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY MSIMSI

LCD DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

MSI

Společnost označovanou jako MSI není třeba těm, kteří se pohybují v počítačovém průmyslu, představovat. Jedná se o společnost, jejíž počátky sahají až do Číny a její přesný název zní Micro-Star International. Společnost je výrobcem počítačového hardwaru již od svého vzniku, který se datuje do roku 1986. Mezi specifické výrobky, kterými společnost dobyla svět, patří rozhodně základní desky a jejich adaptéry. Ty se dostaly do výroby jak stolních počítačů, tak notebooků MSI. Mimo tento sortiment se však jedná o síťové produkty, klávesnice, servery a spotřební elektroniku. Součástí sortimentu MSI jsou samozřejmě i náhradní díly.

KOMPATIBILITA A INOVATIVNÍ VÝVOJ

Jedním z důvodů, proč se právě tento výrobce stal poměrně známou a kvalitní volbou v oblasti výpočetní techniky, je kompatibilita daných základních desek s procesory AMD i Intel. Stejně tak ale desky nabízely podporu multi-GPU řešení a samozřejmě podporu různých grafických karet obecně, což umožňovalo použití různých LCD displejů - v té době nejvyhledávanějších. V tomto ohledu prošla společnost značným vývojem a dnes se chlubí například tím, že používá technologii Dual core cell, kterou vytvořila.

WORLDWIDE

O tom, že se jedná o globální společnost, svědčí i fakt, že ačkoli se vývojové centrum a výrobní závody nacházejí v Číně, výrobky jsou distribuovány po celém světě. Společnost je zastoupena i u nás (stejně jako její konkurent Acer), a to pod názvem MSI.cz. Díky tomu můžeme snadno získat notebook, který má špičkové baterie - jak baterie, tak nabíječky, takže si můžeme pořídit i počítač této značky. Bez problémů jsou k dispozici i náhradní díly MSI, které jsou stejně jako celý sortiment opravdu kvalitní.

Pokračovat