Toshiba Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY TOSHIBAToshiba

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

TOSHIBA

Toshiba je nadnárodní výrobní společnost založená v Japonsku, která se v minulosti, ale i nyní, stejně jako Acer, vydala různými směry, především v oblasti spotřebního zboží, ale také v oblasti infrastruktury nebo elektronických komponentů, m...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY TOSHIBAToshiba

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

TOSHIBA

Toshiba je nadnárodní výrobní společnost založená v Japonsku, která se v minulosti, ale i nyní, stejně jako Acer, vydala různými směry, především v oblasti spotřebního zboží, ale také v oblasti infrastruktury nebo elektronických komponentů, mezi které patří adaptéry a napájecí zdroje, ale také náhradní díly. Z hlediska velikosti a úspěchu je Toshiba pátým největším výrobcem počítačů na světě. V žebříčku jsou zahrnuty klasické stolní počítače i notebooky Toshiba. Je zajímavé, že počátky společnosti sahají až do roku 1975, ale skutečná Toshiba, jak ji známe dnes, byla založena v roce 1939 sloučením s jinou společností v oboru. Dnes má více než 200 000 zaměstnanců a finanční výkonnost dosahuje téměř 6 500 miliard jenů.

ŠIROKÝ SORTIMENT VÝROBKŮ

Jak již bylo zmíněno, velký význam měly pro společnost malé součástky, jako jsou klávesnice, počítače a také notebooky, které společnost vydala v několika řadách. Nejznámější byla řada Toshiba Satellite, která byla spojována s kvalitou, špičkovým výkonem a odolností, což zajišťovaly kvalitní baterie - akumulátory, ale také kvalitní nabíječky se zajištěním rychlého napájení. Byla však také synonymem minimální poruchovosti, takže servis Toshiby v této oblasti opravoval pouze triviální závady. Dnes se nabídka rozšířila o tablety, externí disky, tiskárny, televizory a fotoaparáty. Mnohé z nich stále používají displeje LCD, které se používaly v počátcích.

POD VLASTNÍ ZNAČKOU

Zatímco mnoho hráčů v segmentu osobních počítačů pouze dodává produkty jiným výrobcům, tato společnost dodává produkty koncovým zákazníkům pod svou vlastní značkou. Náhradní díly Toshiba, stejně jako koncové produkty, distribuuje oficiální prodejce Toshiba.cz.

Pokračovat