Fujitsu Siemens Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY FUJITSUFujitsu Siemens

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

FUJITSU

Společnost Fujitsu byla založena v Japonsku v roce 1935. V oblasti elektroniky a výpočetní techniky ji tedy můžeme počítat mezi společnosti s dlouhou tradicí a logicky i zkušenostmi. V současné době dosahuje společnost Fujitsu obratu téměř 50...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY FUJITSUFujitsu Siemens

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

FUJITSU

Společnost Fujitsu byla založena v Japonsku v roce 1935. V oblasti elektroniky a výpočetní techniky ji tedy můžeme počítat mezi společnosti s dlouhou tradicí a logicky i zkušenostmi. V současné době dosahuje společnost Fujitsu obratu téměř 50 bilionů dolarů, což z ní činí velmi silného partnera v oblasti produktů souvisejících s IT - stejně jako společnost Acer. Snaží se je implementovat nejen v segmentu koncových zákazníků, ale také v podnikové sféře. Vzhledem k tomu, že sama společnost později založila několik dceřiných společností, je třeba říci, že portfolio výrobků se nyní týká i telekomunikačního sektoru, kam patří různé adaptéry, mikroelektronika nebo klimatizace - skvělým příkladem je klimatizace Fujitsu, která je jedním ze zdrojů dokonalé teploty.

VE VÍCE NEŽ 70 ZEMÍCH SVĚTA

Společnost Fujitsu nyní působí ve více než 70 zemích světa a zaměstnává více než 185 000 zaměstnanců. To ji řadí na čtvrté místo v žebříčku IT společností. Hlavním faktorem jejího úspěchu jsou inovativní postupy a technologie. Ty se odrážejí nejen v nabídce klasických počítačů, ale jsou zastoupeny i notebooky Fujitsu, které jsou mimo jiné vybaveny nejkvalitnějšími LCD displeji - displej je zkrátka jednou z nejdůležitějších věcí. Cestu značky reprezentuje mimo jiné slogan "Možnosti jsou nekonečné". Z toho jasně vyplývá, že možnosti jsou nekonečné. Doprovází ho také malé logo ležaté osmičky, které se spolu s písmeny J a I stalo jedním ze symbolů společnosti, jež se specializuje i na drobnosti, jako jsou klávesnice.

CO BUDE SPOLEČNOST NABÍZET?

Jak jsme již zmínili, mezi současné vlajkové lodě patří každý notebook Fujitsu. Mezi nejznámější patří Fujitsu Lifebook A512, Fujitsu Esprit nebo Fujitsu Lifebook AH531, který nabídne vynikající baterie - akumulátory. Synergie s neméně strategickým partnerem však vedla v roce 1999 ke vzniku divize Fujitsu Siemens, která stojí například za Fujitsu Siemens Amilo, strojem s dlouhou výdrží na baterie bez nutnosti nabíjení. Kromě finálních produktů jsou samozřejmě k dispozici také náhradní díly Fujitsu nebo vynikající podpora uživatelů počítačů, kterou nabídne téměř každý servis notebooků Fujitsu.

Pokračovat