Lenovo Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY IBM LENOVOLenovo

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

LENOVO

Pod zkráceným názvem Lenovo, pod skutečným názvem Lenovo Group Limited. Tak se jmenuje společnost, která nyní sídlí nejen v Číně, ale také ve Spojených státech. Její původní kořeny však sahají až do Číny, kde byla společnost založena v roce...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY IBM LENOVOLenovo

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

LENOVO

Pod zkráceným názvem Lenovo, pod skutečným názvem Lenovo Group Limited. Tak se jmenuje společnost, která nyní sídlí nejen v Číně, ale také ve Spojených státech. Její původní kořeny však sahají až do Číny, kde byla společnost založena v roce 1984. Její název souvisí také s její historií, neboť původně nesla název Legend, kdy se zabývala především výrobou náhradních dílů. Právě první dvě písmena tohoto původního názvu v kombinaci s označením "novo" mohla dát vzniknout nové společnosti s velkými ambicemi. Stejně jako v případě společnosti Acer.

SPOJENÍ S NEJVĚTŠÍMI HRÁČI NA TRHU

Od samého počátku se lidé ve společnosti Lenovo snažili vytvořit jednu z nejznámějších společností v oboru IT. K tomu přispěly nejen produkty, jako je tablet Lenovo nebo notebooky Lenovo se špičkovými LCD displeji, ale samozřejmě i klíčové nákupy od konkurence. V roce 2005 koupila společnost Lenovo divizi IBM a stala se tak největším výrobcem počítačů včetně komponent, jako jsou klávesnice a napájecí zdroje. Později však společnost získala také divizi Motorola Mobility, kterou koupila od společnosti Google. Spekulovalo se mimo jiné také o koupi značky Vayo - tedy notebooků Sony, které nyní mají špičkové baterie.

JAKÉ PRODUKTY BUDE SPOLEČNOST LENOVO NABÍZET?

O dvou jsme se již zmínili, ale určitě stojí za to se podrobněji věnovat alespoň těm nejoblíbenějším variantám. Patří mezi ně i jedinečný a dosud nejznámější tablet Lenovo Yoga, který vydrží dlouhé hodiny i bez nabíječky. Z tohoto segmentu se můžeme plynule přesunout k mobilním telefonům, v jejichž rámci zaujme Lenovo A850 nebo Lenovo P780. Mobilní telefon Lenovo je zde stejně jako mnoho dalších produktů vždy zárukou špičkové technologie a maximální kvality. Ten je se značkou spojen již od jejích počátků, kdy společnost začala vyrábět pouze adaptéry a další menší komponenty.

Pokračovat