Acer eMachines Upřesněte Váš model notebooku v kategoriích níže.

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY EMACHINESeMachones

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

EMACHINES

Pod názvem eMachines se skrývá společnost, za kterou stojí významná společnost zabývající se výpočetní technikou, a to Acer. Společnost založila tuto divizi s jediným cílem, a to vytvořit řadu počítačů a notebooků nižší třídy pro skupiny ...

NÁHRADNÍ DÍLY PRO NOTEBOOKY EMACHINESeMachones

DISPLEJE, KLÁVESNICE, BATERIE, NABÍJEČKY, KONEKTORY A DALŠÍ.

EMACHINES

Pod názvem eMachines se skrývá společnost, za kterou stojí významná společnost zabývající se výpočetní technikou, a to Acer. Společnost založila tuto divizi s jediným cílem, a to vytvořit řadu počítačů a notebooků nižší třídy pro skupiny s nižšími celkovými požadavky na výkon. Nicméně komponenty, jako jsou klávesnice, baterie a nabíječky, splňovaly požadavky na kvalitu. Společnost byla založena již v roce 1998, kdy se tato myšlenka začala realizovat. První počítače prodávané pod značkou eMachines se prodávaly za ceny kolem 400, 500 a 600 dolarů. To byly ceny, které neměly konkurenci.

AŽ DO ROKU 2012.

O tom, že se jednalo o relativně malou odnož, svědčí skutečnost, že společnost zaměstnávala méně než 150 lidí, většinou na výrobních pozicích. Přesto se společnosti eMachines dařilo vyrábět a prodávat 1-2 miliony počítačů ročně. A to samozřejmě po celém světě díky již tak rozsáhlé distribuční síti společnosti Acer. Díky tomu mohli zákazníci využít i servisní služby Acer eMachines, pokud se na některém stroji projevila závada. Náhradní díly a samozřejmě síť servisních středisek jsou stále k dispozici, i když tato divize v roce 2012 definitivně ukončila svou činnost. Není problém poptat napájecí zdroje, adaptéry nebo cokoli jiného.

NOTEBOOKY, KTERÉ DOMINUJÍ

V oblasti počítačů dominovaly především notebooky eMachines, a to díky své ceně. Bohužel i v případě levného zboží si Acer vybudoval poměrně špatnou pověst. Nicméně stroje jako eMachines E525, eMachines E640 a eMachines E442 patřily k velmi dobré volbě, pokud šlo o standardní, kancelářské aplikace. Měly například kvalitní LCD displeje - zobrazení na míru. S cenou však souviselo i to, že náhradní díly Acer eMachines patřily také k nejlevnějším, což zvyšovalo oblibu notebooků, ale předtím i osobních počítačů.

Pokračovat